Чт. Апр 18th, 2024

МЗС Туреччини стурбований можливою забороною Джемільову на в'їзд в КримМЗС Туреччини стурбоване інформацією про можливу заборону на в’їзд до Криму, лідера кримських татар Мустафи Джемілєва, пише УНН.

«Ми сподіваємося, що повідомлення про заборону на в’їзд шановного Мустафи Джемільова в Крим є помилковими і нагадуємо про важливість вирішення питання лідера кримськотатарського народу мирним шляхом», — наголошується в повідомленні турецького зовнішньополітичного відомства.

Крім того, в МЗС Туреччини засудили напад бійців так званої кримської «самооборони» на офіс Меджлісу з метою зняти прапор України 21 квітня, під час якої постраждали декілька співробітниць офісу.

Нагадаємо, раніше сайт Меджлісу повідомив, що при перетині Джемільовим кримського ділянки російсько-українського кордону хтось вручив йому листок з текстом про заборону в’їжджати в Росію в найближчі п’ять років. Детальніше про це — тут. Між тим у ФМС Росії спростували цю інформацію.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vyacheslav Chizhikov
Vyacheslav Chizhikov
9 лет назад

Очередное вранье. В очередной Джемилев лжет и не краснеет для своего пиара и для создания скандалов. Уже то, что он состоит в партии «Батькiвщина», все объясняет.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x