Чт. Апр 25th, 2024

Михайло Саакашвілі: Ви повинні повірити в себе, Україна переможе Росію і здивує весь світ

Те, що відбулося в Криму — повна зміна світового порядку. Росія — країна, яка знаходиться в занепаді за всіма параметрами — демографічним, культурним, економічним. І у неї зараз є дуже нервове, агресивне керівництво, яке на все готове піти, щоб урятувати свою владу. Крим не тільки не означає посилення Путіна — це реально початок кінця його правління. Ви звільните і свою територію, і ми звільнимо нашу територію. Крим не втрачений, це Путін втратив голову!

Україна — країна з величезною енергією. Дух Майдану, який тут присутній, його потрібно перевести на рівень міжнародних відносин. Найважливіше, що не оцінює Путін в Україні — це людський фактор. Ви нація з величезним потенціалом, волелюбна нація. А він взагалі не розуміє, що означає прагнути до свободи. Україна поміняє Росію. Цього не хоче Путін, і навіть багато українців не готові до такої місіонерської місії, але це неминучий процес. Якщо Україна проведе реформи, що неминуче, вона не тільки поверне втрачені території, але і покінчить з російським імперіалізмом і правлінням Путіна.

Ви повинні повірити в себе, Росії не здолати Україну. Рівень Майдану був настільки вище середніх мітингів у світі, які я бачив, бо знаю, які зазвичай люди на мітингах. Я побачив величезний ентузіазм, інтелектуальну молодь, яка може стати новою політичною елітою. Політики повинні це зрозуміти, повірити у свій народ, у молодь. Не дивіться ні на кого. Європейці вам повинні надати кращі умови — ви гинули під європейським прапором, який ще європеєць зараз буде це робити? Україна здивує весь світ, зможе перевернути гори. Тримайтеся!

Источник: fakty.ictv.ua, volianarodu.org.ua

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x