Вт. Апр 23rd, 2024

Київський міський голова Віталій Кличко в ефірі телеканалу “Інтер” заявив, що питання економіки та бізнес зв’язків з РФ, зокрема для Німеччини, відсунулися на другий план, передає УНН.

“Основними стають стратегічні питання безпеки, миру та збереження стабільності в Європі. І це німці прекрасно розуміють, тому відповідь на агресію Росії буде більш жорсткою”, — відзначив Віталій Кличко.

“Впевнений, що після зустрічі у Брюсселі заяви і дії європейських політиків будуть більш жорсткими. І не лише щодо санкцій проти РФ. Всі вже прямо говорять не про якийсь конфлікт на Сході нашої країни, а про пряме військове вторгнення Росії в Україну”, — наголосив Кличко.

Політик зазначив, що більшість європейських політиків усвідомлюють, що події на Сході — це не проблема лише України, а глобальна проблема. “Геополітичні амбіції окремих персоналій в Росії можуть призвести до глобального конфлікту. Європейці намагаються вирішити цю ситуацію без крові, шляхом дипломатії. На жаль, російська дипломатія глуха до закликів Європи і всього світу про припинення конфлікту. Ми зможемо вирішити ситуацію в Україні лише об’єднавши зусилля світу. Впевнений, що Україна не залишиться один-на-один з агресором”, — зазначив Кличко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x