Чт. Апр 25th, 2024

Кличко чекав годину у черзі, щоб проголосуватиКандидат на посаду мера Києва Віталій Кличко проголосував на дільничній виборчій комісії №800615 що на бул. Лесі Українки 26.Це ТВК 219.

Голосувати прїхав із дружиною Наталею, братом Володимиром. Їх супроводжував один тілоохоронець, передає кореспондент Gazeta.ua

Родина Кличків у залі викликала ажіотаж. До них підходили люди, фотографувалися, просили владнати скандальні забудови в центрі. Клички зайняли чергу. І прочекали годину, перш ніж отримати виборчі бюлетені і зайти в кабінку для голосування. Першою свій вибір зробила Наталя. Потім голосував Віталій. Останнім у кабінку зайшов Володимир. Після цього всі троє закинули бюлетені у скриньку.

«Я визначився зі своїм вибором давно. Важливо не помилитися, бо помилки коштують дорого. Лише після виборів починається справжня робота. Сподіваюся, що вибори пройдуть в один тур. Ми маємо поставити крапку і почати реформи, боротись із корупцією. Настрій в мене оптимістичний, бо цього разу не буде фальшування, каруселей, а лише чітке волевиявлення громадян», — сказав про свій вибір Кличко.

Кандидат в мери столиці був вражений такою великою кількістю бажаючих проголосувати.

«Вперше бачу, що люди стоять годинами і чекаються. На кожну людину відводять по 5 хвилин мінімум. А ще ж потрібен час, щоб заповнити всі бюлетені», — сказав він.

Віталій Кличко пояснив, чому не пішов поза чергою, а сумлінно відчекав: «Бо ми говоримо про європейські умови, а має бути ще й європейське голосування».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x