Пт. Апр 19th, 2024

Ахметов вийшов із великої політикиПідтримавши Добкіна, чи точніше Медведчука, Ахметов черговий раз показав, що він так і не виріс до рівня політика всеукраїнського рівня

Коли деякі ЗМІ пишуть, що Ахметов вибирав між контрольованим Добкіним (з меньшим рейтингом) і неконтрольованим Тигіпком (з більшим рейтингом) — це як мінімум неправда. Ахметов вибирав між зовсім іншими речами. насправді, він вибирав між Росією та Україною. Порадившись в тісному колі старорегіоналів, вислухавши пропозиції від емісарів Медведчука (у Ахметова і Медведчука дуже натягнуті стосунки), найбагатший українець прийняв те рішення, яке він і його найближче оточення приймали багато разів і кожен раз програвали. Він знову вирішив: якщо я підтримаю Росію (в даному випадку повністю проросійського кандидата Добкіна), то за це в Україні мені нічого не буде. Якщо я підтримаю Україну (не на словах, а на ділі), то реакція росіян буде жорсткою. Тому він поставив на Добкіна. Звичайно, Тигіпко теж буде домовлятися з росіянами, але його не підтримує Медведчук. А Медведчук для Ахметова сьогодні, як виявилося, авторитет.

До чого все це призведе? Тільки до того, що він все більше буде перетворюватися в регіонального політика, який насправді не впливає на жоден політичний процес. Ми це вже бачили під час революції. Ми це бачили і після неї. Скоро ми побачимо, що Ахметов — це всього навсього міф. При чому міф із минулого. Звичайно, якщо він не наважиться почати грати в політику. Але поки все виглядає так, що в політику він грати не буде, пише espreso.tv.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x