Пт. Апр 19th, 2024

Більшу частину колони терористів, які втекли зі Слов’янська знищили українські військові, пише uapress.info.

Про це повідомив міністр оборони Валерій Гелетей.

«Інформація про те, що будуть відходити бойовики, надходила постійно, але про те, що буде колона, дізналися в останню хвилину. Та коли була отримана інформація, були задіяні відповідні підрозділи на одному з блокпостів. Дочекалися цю колону, були готові і дали бій. Якщо будете їхати з міста Слов’янська на Артемівськ, ви побачите десятки важкої техніки, багато убитих сепаратистів. Зрозуміло, що колона була досить довгою по протяжності і одночасно знешкодити всю колону було непросто, місцевість дозволяла їм сховатися в різних місцях. Але це не говорить про те, що їм була надана можливість втекти. Я вважаю, що ядро, а це більше десяти одиниць важкої техніки, були знешкоджені», — заявив міністр.

Він також відповів на питання, щодо того, що під час свого відступу бойовики прикривалися дітьми.

«Інформації дуже багато надходить. Про те, що були саме діти, інформації немає. Ми приїхали туди на місце, дивилися, але ні одного тіла дитини не знайшли. Повірте мені, ніхто не знайшов, а якщо б знайшов, то в ЗМІ це було б вже озвучено. Тому я думаю, що треба довіряти військовим», — зазначив Гелетей.

«Сьогодні у президента є чітка стратегія перемоги на Донбасі. Ті кроки, які проводилися президентом, починаючи з одностороннього припинення вогню. На сьогоднішній день максимально задіяна зброя — танкова дивізія, авіація, десантники, спецназ. Зараз боєць одягнений, взутий, є бронежилет, озброєння і ми знаємо, що робити», — додав міністр.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Богатырь
Богатырь
9 лет назад

Мягко говоря не достоверная информация и про большинство уничтоженной техники и не возможности в полях на протяжении 140 км ее уничтожать

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад

ценю Вашу деликатность. Я менее деликатен, поэтому назову эту заметку чистым пи…дёжем. Все западные СМИ пишут о том, что колонна без боев и потерь прошла от Славянска до Донецка. Этот феномен еще долго будет обуждаться в Украине. А укр. СМИ читать бессмысленно — тупая агитка

2
0
Would love your thoughts, please comment.x