Пт. Апр 26th, 2024

Макіївці 18-річна мажорка на "Мерседесі" після аварії заявила, що їй "реально смішно" На перехресті дівчина не пропустила ВАЗ. Водій отримав травми, а авто не підлягає відновленню. Після аварії мажорка комусь телефонувала і погрожувала даішникам На Донеччині 18-річна дівчина на «Мерседесі» влаштувала аварію, а під час спілкування з даішниками веселилася і відмовлялася пред’явити водійські права, пишет ТСН.

Мажорка вирішила покататися з друзями по центру міста, повідомляє «Дорожній контроль Макіївки». На перехресті, рухаючись другорядною дорогою, дівчина не поступилася ВАЗу 2109, що призвело до зіткнення.

Автомобіль порушниці зупинився перед тротуаром, на якому дивом в той момент не було людей. У ДТП постраждав водій ВАЗу. Прибулі на місце лікарі швидкої констатували струс мозку та гематому на лівому оці. Після аварії автомобіль ВАЗ, швидше за все, відновленню не підлягає.

На відео, викладеному в мережу, видно, як після аварії дівчина лається з інспекторами ДАІ і стверджує, що вже не вперше потрапляє в таку ситуацію і прекрасно знає, як все вирішується. Свою провину дівчина заперечувала і говорила, що їй «все одно» і «реально смішно».

«Зараз приїдуть і поговорять з вами», — відповіла дівчина даішникам після дзвінка по мобільному. «Куди він їхав, тут же перехрестя? Міг і стормозити. Я стормозила два рази», — лаялася дівчина на водія ВАЗа.

Примітно, що на своїй сторінці Вконтакте мажорка виклала відеозапис, як батько під час навчання водінню називає всіх пішоходів «людишками». Нагадаємо, що наприкінці вересня у Дніпропетровську мажор влаштував криваву аварію, в якій загинув водій таксі. Як повідомили свідки, Audi А-8 з кримськими номерами їхав на високій швидкості.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
16 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ярослав
Ярослав
10 лет назад

таких треба вішати без суду і слідства, скотина…

alex
alex
10 лет назад

Знаете уважаемый, если так всех вешать без суда и следствия, то ктоже тогда нами править будет?..

воледя путин
воледя путин
10 лет назад
Reply to  alex

такими долбоебамы как ты всегда правили и будут править вот такие пидарасы которые учат своих ублюдков как кататся по таким вафлистам как ты.

Володе уроду
Володе уроду
10 лет назад

Уебок, ты говорить хоть научись? Или ты ее парень? Что-то фразы довольно похожи на те, которые из отсосанных губ звучат. Так что лучше помалкивай и готовь себе рядов виселицу. Защитник.

КОРОВЬЕВ
КОРОВЬЕВ
10 лет назад
Reply to  alex

Править будет кому — всегда найдутся говнюки! А вешать надо! Этот метод 100% решает проблему беспричинного смеха, во всяком случае. И ваще таких тварей надо как бешеных собак отстреливать! А она, кстати, похоже бешеная..

Бородач
Бородач
10 лет назад
Reply to  alex

Приходи чепушило — я буду тебя править!!!!!!!!!

Злий
Злий
10 лет назад

Той придурок мав би знати, що тих, хто називає людей «людішкамі», час від часу вішають. Час, коли і йому буде пред’явлено рахунок, уже близько.

Гон-Конг
Гон-Конг
10 лет назад

Alex — Ты не человек. Ты тупое животное и тобой править будут везде и любой кто пожелает и в абсолютно любой позе. А суку — на панель — за «людишек» отрабатывать.

Нахтігаль
Нахтігаль
10 лет назад

На другий раз попаде в аварію що їй вже ніхто не поможе…будуть співати за упокой….

Ярослав
Ярослав
10 лет назад

щоб її падлюку, наступного разу даішники не відшкрябали за ДВА РАЗА

СолдатУдачи
СолдатУдачи
10 лет назад

желаю этой мажорке как можно скорее влететь под КРАЗ!
Аминь…

Герхард Шрёдер
Герхард Шрёдер
10 лет назад

Даунбассянин папа, с детства научил даунбассянку дочку, всяким даунбассяцким премудростям. Теперь им не страшен серый волк.

Я
Я
10 лет назад

ха)

Я
Я
10 лет назад

Тварь. У меня машина дороже, но я почему то не выеживаюсь… Прикрывается кем то, а сама ответственности не чуствует.

botan
botan
10 лет назад

Дыбилка.

Васьок
Васьок
10 лет назад

18-ти летняя соплежуйка? а папиной мудрости хоть отбавляй. И правда, жаль что с КАМАЗ-ом не подружилась.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x