Пт. Апр 19th, 2024

У Дніпропетровську судять банду 90-У Дніпропетровську розпочався суд над злочинним угрупованням, яке в дев’яності вбивало місцевих бізнесменів. На лаві підсудних у Жовтневому райсуді міста – семеро чоловіків. Їм інкримінують умисне вбивство трьох людей, шість замахів на вбивство, одне умисне знищення майна та два розбійних напади.

Злочинці працювали за однаковою схемою, імітуючи розбійні напади на приватних підприємців у їхніх подвір’ях. Чоловіки били бізнесменів битами, та, аби приховати сліди, забирали особисті цінні речі. Банда працювала з 1995-го по двотисячні роки. На лаві підсудних – виконавці. Їхнього ватажка вбили наприкінці дев’яностих, після чого угруповання розпалося.

Правоохоронці запевняють: увесь цей час вони збирали оперативні дані, тож заарештувати підозрюваних змогли лише торік у жовтні. «Найбільша санкція передбачена за частиною другою статті 115 — від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Деякі з обвинувачених визнали свою провину у скоєних злочинах», — каже державний обвинувач Олексій Семенюк, пише ICTV

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Карп
Карп
10 лет назад

Понять. И простить…

гость
гость
10 лет назад

Все пездьошь!!!!-сьогодны за выкном 2014-не смишить» ее» =она и так смешная…. А вы в погонах не меняетесь-как были паалью так и остались!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x