Чт. Мар 28th, 2024

Трагедія: убив, бо заважала спатиСпівробітниками Київського райвідділу міліції затриманий 67-річний одесит, який підозрюється у вбивстві своєї дружини. Чоловік пояснив, що просто хотів

її заспокоїти. Про страшну знахідку в міліцію повідомив родич загиблої, який прийшов провідати сімейну пару і виявив у квартирі труп жінки. Правоохоронці прибули на місце події і з’ясували, що вночі подружжя посварилося. Жінка кричала, заважала чоловікові спати. Він не знайшов слів переконання, тому взяв швабру і почав наносити дружині удари по тілу, від яких вона померла.

«Чоловік був затриманий правоохоронцями, він не заперечує своєї провини і каже, що намагався заспокоїти дружину. Більш вагомого аргументу він не знайшов», — розповідає начальник Київського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області підполковник міліції Владислав Гайваненко .

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження на підставі ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Київським районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід — взяття під варту. Досудове слідство триває, пише magnolia-tv.com.

Ольга Буравцова, Київський РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x