Сб. Апр 27th, 2024

Терористи-втікачі прибули до ДонецькаВлада Донецька підтверджує інформацію про прибуття членів незаконних збройних формувань зі Слов’янська та Краматорська і просять городян утриматися від поїздок, пише uapress.info.

Інформація про те, що в Донецьк прибули озброєні сепаратисти зі Слов’янська та Краматорська, підтверджується, — повідомляє прес-служба Донецької міськради.

У мерії також підкреслили, що в районі Донецького аеропорту періодично йде перестрілка.

Жителів Донецька просять не пересуватися по місту без крайньої необхідності.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков дав зрозуміти, що члени незаконних збройних формувань (НВФ) зі Слов’янська та Краматорська прямують у бік Донецька.

Є така інформація, тому що туди (у Донецьк) веде траса. Втікають.

Коридор для терористів не передбачений… Для тих, хто здав зброю, передбачена відповідна процедура перевірки, але не плутайте з гуманітарними коридорами для мирних жителів. З терористами окрема розмова.

За даними розвідки, підрозділи «Стрілка» і «Біса», які залишилися і намагаються чинити опір, будуть концентруватися в бік Горлівки. А ми побажаємо їм концентруватися в бік Донецька, але не нашого, а того, що на території Російської Федерації, — наголосив глава МВС.

Раніше в соцмережах з’явилися повідомлення, що колона членів НВФ, які залишили Слов’янськ та Краматорськ, прямує у бік Донецька. Очевидці в групі Kramatorsk у Facebook пишуть, що 3 КамАЗа, 2 танки і 8 машин без фар пролетіли по трасі зі Слов’янська і поїхали до центру Краматорська, де знаходиться головний штаб місцевих бойовиків.

Місцеві вважають, що Краматорськ тепер повторить долю Слов’янська, який був епіцентром сепаратистських настроїв і терористичних дій.

Нагадаємо, раніше розвідка підтвердила масовий вихід терористів зі Слов’янська. Колони бойовиків під щільним вогнем із боку військових вирвалися в напрямку Горлівки, Краматорська і Донецька.

Президент України Петро Порошенко доручив підняти прапор України над Слов’янськом.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x