Пт. Апр 19th, 2024

Терористи на Донбасі відловлюють "рекрутів" і викрадають журналістівУ зоні проведення антитерористичної операції на Сході України бойовики продовжують викрадати людей та примусово вербувати місцевих жителів до терористичних бандформувань.

Про це на брифінгу в Укрінформі повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент агентства.

«У Луганській області активізувався процес примусового набору місцевих жителів до терористичних бандформувань. При цьому був використаний реєстру виборців, складений під час проведення так званого референдумув Луганську 11 травня. Озброєні терористи звертають увагу насамперед на юнаків призовного віку, які проголосували за самостійність Луганської області. Також у місті здійснюється патрулювання, в т.ч. залізничного вокзалу, з метою примусової мобілізації чоловіків, здатних носити зброю», — заявив Лисенко.

Крім того, за інформацією РНБО, 27 червня на Донеччині терористи викрали журналіста — головного редактора міської громадсько-політичної газети «Дружківський робочий». Місце перебування працівника ЗМІ поки що невідоме.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

После грузов 200 и вагонными нормами пропавших без вести рашистских наемников — энтузиазма у племени мокши воевать поубавилось !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x