Чт. Мар 28th, 2024

Протягом ночі терористи не припиняли вести вогонь по позиціях наших військових та населених пунктах. Цього разу основні свої удари вони зосередили на луганському напрямку.

З реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град” тричі було обстріляно Верхню Вільхову, а також Артема та Щастя. Населені пункти Кримське, Сокольники, Верхня Вільхова та Трьохізбенка зазнали обстрілів з мінометів. З артилерії ворог наніс удар по Станиці Луганській, де також відбулося бойове зіткнення підрозділів сил АТО та бойовиків. Внаслідок запеклого бою бойовики понесли втрати та відступили. З артилерії та мінометів бандити обстріляли Трьохізбенку.

На Донецькому напрямку з “Градів” обстрілювалися селища Нєвельське та Водяне, з мінометів двічі вогонь вівся по Красногорівці та Піскам. Практично не припинявся вогонь терористів по селищу Тоненьке, яке зазнало ударів ворожої артилерії чотири рази. Під обстріл потрапили також Піски, Водяне та Нєвельське. Останній був обстріляний також мінометами. Зі стрілецької зброї терористи двічі вели вогонь по Верхньоторецькому. На дебальцівському напрямку, з автоматичних гранатометів було обстріляно наші позиції в районі селища Новгородське, з мінометів вогонь вкотре вівся по околицям Дебальцевого, зі стрілецької зброї зазнала обстрілів Новогригорівка.

Нехтуючи будь якими правилами ведення бойових дій, злочинці знову обстрілювали населені пункти, де живуть мирні люди. Вкотре “Гради” терористів “накривали” багатостраждальне селище Піски, вогонь по якому не припиняється ні вдень ні вночі. За допомогою артилерії злочинці завдали удару також по селищу Гранітне.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x