Чт. Апр 25th, 2024

На Донеччині осатанілий сторож забив товариша не смерть лопатоюМіліціонери розкрили жорстокий злочин і затримали зловмисника за «гарячими слідами». Сторож садового товариства держаком від лопати до смерті забив свого знайомого і позбувся трупа, щоб відвести від себе підозру, пишет Магнолія-ТВ.com.

Приятелі знайшли нічийний метал і вирішили заробити. Один попрямував здавати здобич у найближчу металоприймальню, другий залишився в сторожці. З приводу вдалої операції влаштували «банкет». За столом з’ясувалося, що товариш по чарці обдурив приятеля і привласнив від виручки 80 гривень.

Обдурений чоловік обурився, кинувся на кривдника з кулаками і жорстоко його побив. У запалі сторож не помітив, що не розрахував сили. Коли отямився, було вже запізно. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув труп на найближче кладовище, тут його і знайшли робочі рано вранці.

За словами начальника Харцизького міськвідділу міліції Юрія Колибєлкіна, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Найскладнішим було встановити особу потерпілого і його коло спілкування. Але вже через кілька годин правоохоронці отримали необхідні дані і вирахували підозрюваного. Ним виявився 25-річний місцевий житель, раніше судимий за порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Наразі фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Ведеться досудове слідство.

Рузанна Меркулова ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x