Пт. Мар 29th, 2024

Міліція затримала ужгородських циган, що викрали свідка дикого згвалтуванняУжгородські цигани за наслідками одного резонансного злочину вчинили одразу інший. На цей раз вони викрали свідка жорстокого  згвалтування, що сколихнуло всю Україну.

Вчора, близько 13.00 години із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 56-річна місцева мешканка про те, що її 23-річного сина викрали невідомі особи. Жінка повідомила, що на перехресті вулиць Української-Будителів міста Ужгород, зупинився легковий автомобіль стального кольору, з якого вийшли п’ятеро невідомих осіб циганської народності, нічого не пояснюючи нанесли кілька ударів її сину, після чого заштовхали його в багажне відділення автомобіля та відвезли у невідомому напрямку.

Негайно почався розшук людини, врешті в одному з гаражів викраденого було знайдено.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що п’ять чоловіків різного віку, тримали його в гаражному приміщенні проти волі. Знущалися над ним, били руками, ногами, фомкою в різні частини тіла – де попало… Приставляли до скроні предмет, схожий на пістолет, вимагаючи при цьому відмовитись від показів свідка в кримінальному провадженні та взяти всю провину на себе за злочин, який скоїли їх родичі. У випадку відмови виконати їх вимоги, зловмисники погрожували фізичною розправою йому та його родині. Познущавшись, залишили його в гаражі – подумати… Окрім того, викрадачі силоміць відібрав від потерпілого мобільний телефон «Samsung», щоб він не зателефонував по допомогу.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме за частиною 2 статті 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм), санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна, та за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Досудове розслідування по даному факту триває, пише Трибуна.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
11 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Антипедераст
Антипедераст
10 лет назад

Это пока что местные черножопые уе…бища вышивают, а после ЕС- еще 400 тысяч черножопых поселятся в Украине, и будут их кормить из гос. бюджета…

Shtang
Shtang
10 лет назад

в Росії таке така шваль вже багато років

Adi
Adi
10 лет назад

лучшее решение цыганской проблемы предложил Хитлер

Иван
Иван
10 лет назад
Reply to  Adi

Только недовоплотил в жизнь. А жаль. Человечество ничего не потеряло бы от их исчезновения.

Иван
Иван
10 лет назад

Вроде Аушвиц на консервации. Все печи целы и камеры для применения «Циклона-В». Пора цыган доистребить. Все равно бездельники, воры, торговцы наркотиками, теперь и насилием занялись.

чччччччччччс
чччччччччччс
10 лет назад

Пора уже печи протопить.К нам еще едут пол Киева уже в цыганах кавказцах узбеках.

Глеб
Глеб
10 лет назад

Пора отказываться от москалёвского газа, когда под рукой такое ископаемое есть.
В печи мразей и людям на отопление.

Гуманист-надомник
Гуманист-надомник
10 лет назад
Reply to  Глеб

Ты молодец, наверное, экономист с опытом, раз придумал такое

Глеб
Глеб
10 лет назад

нет, я юрист

Глеб
Глеб
10 лет назад

нет, я юрист)

Виктор Волков
Виктор Волков
10 лет назад

Правильно сделал Франция, депортировав это отребье ( правда остались еще арабы — думаю то же до поры-до времени). А тут надо отвечать весьма адекватно — что б эти скоты лишний раз квакнуть боялись — они не прсто любят жизнь, но любят жить красиво и только страх все это потерять может поставить их на их историческое место (у параши)!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x