Пт. Апр 19th, 2024

Керівник Антитерористичного центру Василь Крутов заявляє, що вже найближчим часом кордони з Росією будуть заблоковані.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«За всі роки незалежної України не очікувалось агресії з цієї сторони. Тому фізично неможливо було миттєво закрити кордон. Але ми швидко вчимось і робимо правильні висновки. Зараз здійснюються необхідні переміщення сил, що дасть можливість вже найближчими днями забезпечити блокування кордону», — зазначив Крутов.

«Це – один з ключових кроків, після чого для досягнення успіху антитерористичної операції знадобиться зовсім небагато часу. Керівництво АТО діє достатньо професійно і критикувати їх дії я не бачу сенсу», — зазначив він.

Відповідаючи на питання про те, чи можливо вирішити питання сепаратизму, він відповів:

«Щодо практичних дій на Південному сході: антитерористична операція має три фази – очистити, утримати, поновити. Тобто першим кроком знешкоджуються озброєні терористи, потім забезпечується контроль над районом проведення антитерористичної операції, а далі – в повному обсязі відновлюється функціонування органів державної влади», — пояснив він.

«Але для досягнення успіху необхідно відновити певну довіру населення. І це стосується не лише Донбасу. Потрібно розуміти, що завдання протидії тероризму виходять далеко за межі рамок АТО в окремих регіонах і звільнення цих територій від терористично-диверсійних груп та озброєних банд формувань», — вважає Крутов.

Він також вважає, що необхідно терміново переглядати державну Концепцію боротьби з тероризмом, яку було прийнято тоді, коли Україна відносилась до держав з низьким рівнем терористичної загрози, пише Українська правда.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Персонально Васе Крутову — предателю и бесчесному офицеру, на совести которого масса жизней Героев -Воинов АТО — НЕ ВЕРЮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x