Вт. Апр 23rd, 2024

ДАІшник вчинив провокацію проти активіста Автомайдану 3 січня в Києві стався інцидент за участю інспектора ДАІ та активіста Автомайдану. Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода» та юрист Євромайдану. За словами численних свідків, в районі «Золотих воріт» інспектор ДАІ вчинив провокацію: підійшов до автівки, що рухалася із низькою швидкістю, і впав, удавши, нібито його збила машина, пише fakty.ictv.ua.

На місце прибуло декілька слідчо-оперативних груп, які опечатують машину та звинувачують власницю автомобіля у скоєнні наїзду на даішника. На місце події під’їхали телекамери та депутати. За словами юриста, є відео, яке доводить невинність водія авто. Активісти наполягли, щоб міліція склала протокол на місці пригоди, а не потім, як збиралися це зробити правоохоронці.

В свою чергу прес-служба МВС розповсюдила повідомлення, де сказано, що учасник Автомайдану збив співробітника Державтоінспекції і зник з місця події. За інформацією столичної міліції, близько 14.00 колона учасників Автомайдану рухалася центром Києва, біля Софійської площі розділилася на дві колони, і автомобілі зупинилися «на аварійку» на двох смугах руху.

У міліції кажуть, що майор міліції підійшов до одного з автомобілів, щоб пояснити водієві, що такі дії суперечать правилам дорожнього руху. «Співробітник ДАІ підійшов до автомобіля «Тойота», але водій зробив різкий маневр вліво, протягнув проїжджою частиною міліціонера і поїхав до Золотих Воріт. Біля Золотих Воріт водій вискочив з авто, пересів в іншу машину і поїхав», — заявили в прес-службі. Інспектора ДАІ госпіталізували.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
12 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Жорж
Жорж
10 лет назад

Быдло есть и будет от страха гадкие провокации из себя давить словно обсератый напаскудивший лишайный котяра Адрес: г. Киев, ул. Петра Сагайдачного, 10/5
Показать на карте

никита
никита
10 лет назад
Reply to  Жорж

быдло((((это то что убежало?????

Артем
Артем
10 лет назад
Reply to  никита

Тебе ж русским языком сказали — мент упал на зеркало и обломил его, есть свидетели, а ДАЙ не хочет на месте протокол составить — в кабинетах легко махлювать.

Саша
Саша
10 лет назад
Reply to  Жорж

Обоссался не гаишник, а та, что за рулем такого себе джипика сидела. Обоссалась, потому что страшно так, нарушать закон И ОТВЕЧАТЬ КОНКРЕТНОМУ ЧЕЛОВЕКУ за это. Это не в толпе прятаться в масках. А что такого добились, кроме этой «провокации»? Чем поход вообще закончился туда, в Межигирья??? Ничем — все это только ради вот этого кадра! Провокаторы — АВТОМАЙДАНЦЫ!

Stepan Pazyn
Stepan Pazyn
10 лет назад

Чомусь ніяк НЕ віриться у версію МВС. Бо мабуть ВСЕ було інакше. Менти надіються, що КІНА НЕ буде. 🙂 А кіно БУДЕ!!!
Як можна поважати ментів після ТАКИХ ПРОВОКАЦІЙ.
Станьте ЛЮДЬМИ, станьте — правоохоронцями, станьте СПРАВЖНІМИ міліціонерами вже нарешті!!!
і тоді я, та й мабуть інші водії, перед вами капелюха скинемо.

Юрий
Юрий
10 лет назад

Необходимо собирать личные данные о таких ментах. Находить где работают их жены, учатся дети. Группами по 100-200 человек пикетировать эти места. С плакатами: твой папа, такой-то — сволочь. Твой муж, такой-то — гаишник-подонок.
Думаю прессинг будет работать.

Саша
Саша
10 лет назад
Reply to  Юрий

То есть преследовать по признаку — профессия милиционер? И Детей тоже? И Это демократия? Гори ты огнем с такой демократией, где детей начинают использовать для шантажа родителей!

femidastoun2
femidastoun2
10 лет назад
Reply to  Юрий

Ты, быдлосвидомое, ст. 186 Уголовного кодекса Украины выучи на память.

никита
никита
10 лет назад

а еще лучше сбивать гаишников((((и опять сбивать(((и своих тоже сбивать(((и бабушек сбивать????и детей тод=же?они тоже провоцируют7а может успокоиться???и никого не сбивать????и понять что провокация-это партия под красивым названием свобода от всего((((((((((((и майдан тоже(((((((((((

Пенсионер МВД
Пенсионер МВД
10 лет назад

На видео которое показало центральное телевидение чётко видно что мусор сам бросился на зеркало машины,упал, а потом перевернулся, и пошёл к своей машине. Это ПРОВОКАЦИЯ, и этого мента нужно гнать с органов по служебному несоответствию занимаемой должности и дискредитации органов.

бкс
бкс
10 лет назад

Очки одень пенсионер мвд

Людмила
Людмила
10 лет назад

((((((((((((((((((( На что только не идет власть? Эту ….. Захарченку уже на пожизненное с Януковичем можно паковать, — заслужил!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x