Вт. Апр 30th, 2024

Трупи ліквідованих на Донбасі російських терористів почали вивозити ще на початку травня, коли перша партія становила 200 тіл. Цей процес триває і надалі.

Про це журналістам повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає Укрінформ.

«За нашими даними, ще починаючи з початку травня вивозилися трупи. При чому, у досить великій кількості. Ми оцінювали першу партію у близько 200 трупів», — заявив Тимчук.

За його словами, «Інформаційний спротив» повідомляв про це і раніше, однак Держприкордонслужба «чомусь довго соромилися підтверджувати це». Він припустив, що прикордонники, можливо, побоювалися того резонансу, який викличе у суспільстві ця інформація.

«На даний момент Держприкордонслужба, здається, лише один випадок офіційно підтвердила, що ми пропустили: ось, не місце цим трупам на українській землі, хай забирають», — повідомив Тимчук. Водночас, він зазначив, що буквально через день був вивіз в Росію ще 47 трупів.

«Тобто цей процес іде», — зазначив він.

При цьому, координатор «Інформаційного спротиву» зазначив, що, окрім забитого моргу ліквідованими терористами у Слов’янську, схожі проблеми спостерігаються в інших містах.

«За нашими даними, є трупи у будівлі СБУ у Донецьку. Вони розкладаються. А це вже реальна загроза для оточуючих. Що з ними робити — ці товариші не знають», — повідомив Тимчук.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x