Вт. Апр 30th, 2024

На Донбасі сепаратисти поспішають провести референдум та погрожують місцевій владіПредставники так званої «Донецької народної республіки» чинять тиск на місцеві влади. Reuters Сепаратисти погрожують представникам влади та їхнім родинам Представники так званої «Донецької народної республіки» прискорюють процес підготовки до референдуму і погрожують місцевій владі. Про це повідомляє тимчасовий сайт Донецької обласної державної адміністрації, пише ТСН.

«Практично у всіх містах і районах 5 травня відбулися зустрічі представників ДНР з керівництвом місцевих органів влади для обговорення організаційних питань проведення референдуму», — йдеться у повідомленні. Як підкреслили в обладміністрації, сепаратисти чинять тиск на керівників міст і районів, що загрожують їм та їхнім родинам.

Так, у Старобешівському районі терористи в грубій формі змусили голову райдержадміністрації написати заяву про відставку під загрозою розгрому будівлі райадміністрації. «Шляхом неймовірних зусиль вдається керівникам на місцях утримувати відносно спокійну ситуацію», — наголошується у повідомленні. Нагадаємо, сепаратисти планують проведення незаконного референдуму у східних регіонах України 11 травня.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x