Вс. Май 19th, 2024

Росія продовжує дестабілізувати ситуацію в окремих регіонах України - А.ПарубійСекретар РНБО Андрій Парубій заявляє про те, що Росія продовжує дестабілізувати ситуацію в окремих регіонах України. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент УНН.

“Продовжується дія їхнього плану під умовною назвою «русская весна“ продовжується дестабілізація ситуації в окремих регіонах”, — сказав Парубій.

За його словами, серед іншого здійснено напад на склад стрілецької зброї в Одеську область “Загальна операція триває надалі перекидають диверсійні групи з метою дестабілізувати ситуацію”, — сказав секретар РНБО.

Парубій не виключив появи нових диверсійних груп з території Придністров’я, тому за словами секретаря РНБО пріоритетом номер один є укріплення державного кордону.

Нагадаємо, 20 березня стало відомо про те, що Служба безпеки України затримала громадянина Російської Федерації В.Макарова, кадрового співробітника Головного розвідувального управління Генерального штабу збройних сил РФ.

Ще раніше, 12 березня 2014 року о першій годині ночі співробітники УСБ України в Херсонській області виявили та затримали розвідгрупу Збройних сил РФ, яка проникла на територію Херсонської області з АР Крим поза пунктами контролю.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x