Пт. Апр 26th, 2024

Под Киевом накрыли хладнокровных торговцев людьмиПравопорушниці мали чітко розподілені функціональні обов’язки: одні відповідали за отримання для завербованих “жертв” необхідних виїзних документів та віз, до яких вносили завідомо неправдиві дані. Інші — організовували відверті жіночі фотосесії та розміщували зображення на іноземних інтернет-сайтах.

Співробітники Служби безпеки України викрили та припинили протиправну діяльність злочинної групи, яка вербувала громадянок України та вивозила їх за кордон для сексуальної експлуатації.
Організатор угруповання — 41-річна уродженка м. Біла Церква, яка мешкає у столиці, залучила до протиправної діяльності двох жінок з Дніпропетровщини та Києва. Крім цього, зловмисниці мали ще п’ятьох спільниць з різних регіонів України, котрі підшукували молодих дівчат привабливої зовнішності та пропонували вигідне працевлаштування за кордоном.

Правопорушниці мали чітко розподілені функціональні обов’язки: одні відповідали за отримання для завербованих “жертв” необхідних виїзних документів та віз, до яких вносили завідомо неправдиві дані. Інші — організовували відверті жіночі фотосесії та розміщували зображення на іноземних інтернет-сайтах. Крім цього, за кордоном дівчат забезпечували проживанням у готелях. За домовленістю з організаторкою злочинної схеми, дівчата перераховували їй половину свого заробітку через міжнародну електронну систему платежів.

У жовтні ц.р. у зоні митного контролю міжнародного аеропорту “Бориспіль” співробітники СБУ затримали чергову групу — трьох громадянок України віком від 20-ти до 30-ти років, які вирушали до однієї з країн Західної Європи.

За декілька днів правоохоронці затримали й організаторку угруповання разом з її спільницями за місцем їхнього проживання у Києві та Кривому Розі.
За попередньою інформацією за півтора року правопорушницям вдалося незаконно переправили за кордон понад 60 українських молодих жінок.

28 жовтня ц.р. органами міліції усім учасницям злочинного угруповання оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) Кримінального кодексу України.
30 жовтня ц.р. Шевченківським районним судом м. Києва організатору обрано запобіжний захід — тримання під вартою, троє її спільниць перебувають на підписці про невиїзд, пише magnolia-tv.com.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Вова
Вова
10 лет назад

Фуфло всё это. Как и «работа» сбу по разоблачению покупателей «шпионских» ручек и брелков. Этих дам кто-то обманывал, насильно принуждал? О «не законном» выезде и не правдивой информации могут судить только посольства тех стран куда оформлялись визы. И тем более давать ей оценку. Пресекать же занятие этим ремеслом должна полиция тех стран, где это происходит (если это противоречит законам этих стран) Цель же наших «органов» срубить бабла и ни что иное! НЕ ВЕРЮ НИ ОДНОМУ ИХ СЛОВУ!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x