Пт. Апр 26th, 2024

Очільник фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов готовий тимчасово скласти повноваження лідера політичної сили у парламенті у звязку із нестабільною обстановкою на Сході України, де політик зараз проводить більшу частину власного часу. Про це УНН повідомило інформоване джерело близьке до фракції Партії регіонів.

Співрозмовник підтвердив, що на сьогоднішньому засіданні фракції ставилося питання про відставку нинішнього голови фракції Олександра Єфремова, «однак воно не було розглянуто через відсутність самого Єфремова». Оскільки лідер регіоналів зараз здебільшого знаходиться зі своїми виборцями на Луганщині.

Очолити фракцію ПР було запропоновано В.Новинському. Його кандидатура отримала підтримку серед присутніх депутатів. За інформацією співрозмовника агентства, політик ще не визначився щодо запропонованої посади.

Чи очолить В.Новинський фракцію стане відомо наступного тижня, коли як відомо, заплановано проведення найближчого пленарного засідання.

«Голосування з цього питання, швидше за все, відбудеться 29 травня. О.Єфремов не має нічого проти кандидатури В.Новінського», — зазначив співрозмовник.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов закрив сьогоднішнє засідання парламенту. Депутати продовжать роботу 29 травня.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Сколь ефремочке не «виться, все равно укоротят !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x