Чт. Мар 28th, 2024

Незаконні збройні формування продовжують обстріли позицій сил АТО, зухвало порушуючи мирні домовленості.

З 19 години 11 березня до опівночі 12 березня противник 25 разів порушував режим припинення вогню. Водночас, з опівночі зафіксовано ще 3 обстріли.

Найгарячішою ділянкою на лінії розмежування залишається Донецький напрямок. Тут в 19.05 злочинці із використанням 152 – міліметрових артилерійських систем завдали ударів по місту Авдіівка. Крім того з артилерії з 21.20 до 21.50 бандформування обстрілювали селища Піски і Водяне. Це вкотре свідчить, що заяви ватажків бойовиків, що бандформування відвели усе важке озброєння згідно з Мінськими домовленостями, не відповідає дійсності. Також мінометних і гранатометних обстрілів зазнали селища Піски, Авдіівка, Опитне, Водяне.

На Маріупольському напрямку із використанням стрілецької зброї ворог вів вогонь по нашим позиціям в Широкіне. З 16 до 20 години, 11 березня, в районі цього населеного пункту працював ворожий снайпер.

На Артемівському напрямку члени незаконних бандформувань 4 рази обстріляли зі стрілецької зброї і мінометів селище Ленінське.

На Луганському напрямку з 20.50 до 21.50 противник із використанням стрілецької зброї вів вогонь по опорному пункту українських військовослужбовців поблизу Суходолу.

Незважаючи на провокативні обстріли, сили АТО відкривають вогонь лише у відповідь. Також триває обладнання оборонних споруд на лінії розмежування. Українські військові знаходяться у постійній бойовій готовності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x