Чт. Апр 25th, 2024

За минулу добу в районах проведення антитерористичної операції зафіксовано 46 випадків порушення терористами режиму «тиші». 14 разів злочинці застосовували реактивні системи залпового вогню, 21 – артилерію і міномети. А в районі селища Піски, що на Донецькому напрямку, відбулося бойове зіткнення сил АТО з терористами.

Закінчується плановий відвід військ з Дебальцевого на нові рубежі. З міста та його околиць організовано вийшло вже понад 80 відсотків особового складу. Частини і підрозділи займають нові, позиції для оборони держави.

Хоча інтенсивність обстрілів на цьому напрямку суттєво зменшилася, все ж поодинокі випадки вогневого контакту наших військових з бойовиками протягом доби фіксуються. Також, за вчорашній день незаконні збройні формування тричі обстріляли позиції сил АТО у цьому напрямку. Зокрема, місто Золоте двічі зазнавало мінометного вогню, а по селищу Семигір’ю терористи було застосували артилерію.

На Донеччині, з реактивних систем залпового вогню бойовики 5 разів обстріляли Авдіївку, 4 рази Опитне, двічі Піски та Водяне.

Цієї доби спостерігалась активізація обстрілів і на Маріупольському напрямку. Поблизу селища Широкіно злочинці вели вогонь по наших позиціях з танків, та 13 разів завдали вогневих ударів з артилерії і мінометів.

У на Луганщині ворожих обстрілів зазнало селище Кримське, у напрямку Маріуполя, по населеному пункту Широкіне бандити вели вогонь зі стрілецьку зброї.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x