Чт. Апр 25th, 2024

Я дивуюся, що ГПУ не заявила, що мене побив Булатов, і я за це йому відрізала вухо - ЧорноволРозслідування Генеральної прокуратури України у справі про побиття журналістки Тетяни Чорновол сфабрикована, бо дорожнього конфлікту у неї не було
Про це вона заявила в інтерв’ю Эспресо.TV

«Я дивуюся, що ГПУ не заявило, що мене побив Булатов, і я за це йому відрізала вухо», — сказала Чорновол.

«Розслідування сфабриковане, тому що конфлікту на дорозі у мене не було. Це був замах на мене», — запевнила журналістка.

За її словами, те, що слідство не шукає винних, свідчить лише про те, що замах було організовано на високому рівні, вище Пшонки. Чорновол вважає, що йдеться про Януковича.
«Не я остання. Маємо конвеєр активістів: тортури, викрадення, вбивства, тому ГПУ зробила справу сфальсифікованою», — пояснила вона.
Також Чорновол розповіла, що повинна була відбутися її очна ставка з підозрюваними.

«На неї пішов і головний підозрюваний, який зізнався у побитті, але він відмовився давати свідчення. Я зрозуміла, що він навіть не знає деталей. Тому другому підозрюваному нашептали, що від очної ставки треба відмовитися», — зазначила Чорновол.

«Судовий процес — це марна трата часу, тому що поки є Янукович — чесного розслідування не буде», — переконана постраждала активістка.
Нагадаємо, ГПУ завершила слідство у справі про побиття журналістки Тетяни Чорновол та її перекваліфікували в «хуліганство», пишет gazeta.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x