Пт. Мар 29th, 2024

У Москві біля посольства України побили громадянина Росії за одиночний пікет проти політики президента Путіна. Затримано і п’ять росіянок за те, що вони знаходилися біля будинку посольства після покладення квітів на пам’ять про загиблих українських військових.

Про це повідомляє Укрінформу.

Після обіду до українського посольства у Москві підійшов громадянин Росії і розгорнув плакат «Братерська Україно, пробач нас за Путіна. Прийми наші співчуття і пробач за наш обдурений народ» з підписом «Сім‘я Сергєєвих і справжні громадяни Росії». Невідомий молодий чоловік, який проходив мимо пікетника, спробував вирвати плакат з його рук і штовхнув його. В результаті пікетник впав на асфальт і дістав травму голови. Потерпілим виявився Олександр Сергєєв, 1943 року народження.

При спробі втекти нападник був затриманий поліцією, яка охороняє зовнішній периметр українського посольства. Сергєєв і порушник правопорядку доставлені у Пресненське РВВС.

Раніше поліція затримала п’ятьох громадянок РФ біля посольства України у Москві після того, як вони поклали квіти до дипломатичної місії й відмовилися виконати вимогу представників органів правопорядку покинути вулицю. Дівчата були затримані та поміщені у поліцейський автобус. Коли вони почали співати гімн України та українські пісні, їх відвезли в Арбатське РВВС.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x