Вт. Апр 23rd, 2024

Терористи обстріляли з мінометів опорний пункт Державної прикордонної служби на Луганщині. Про це на брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

За його словами, у відповідь прикордонники відкрили вогонь на ураження після чого бойовики відступили. Один прикордонник зазнав поранення.

За даними держприкордон сл жби у районі розподільчої станції , біля села Стрілкове у Генічеському район і Херсонської області на бок-посту збройних сил РФ додатково з»явилася реактивна установка залпового вогню Град, та комплекс типу Ф 300, також спостерігається ПЗРК.

«Учора близько 6 вечора прикордонний наряд Станично-Луганського загону помітив безпілотний літальний апарат, який перетнув Російсько- Український кордон і заглибився на територію України на 300- 500 метрів. Вогнем зі стрілецької зброї безпілотник було підірвано»,- зазначив А.Лисенко.

Також він додав, що терористи минулої доби порушували умови припинення вогню.

«Впродовж вчорашнього дня бойовики кілька разів обстріляли з автоматичвних гранатометів та мінометів один з бллок постів під Слов»янськом. Атаку відбито, внаслідок бою загинуло 3 українських вівйськових та ще 4 отримали поранення», — додав він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x