Вт. Апр 23rd, 2024

Стали известны причины резонансного убийства милиционера в КиевеСлідство не пов’язує вбивство прапорщика столичної міліції, що сталося вчора, із подіями на Майдані чи вул.Грушевського. Про це повідомляє УНН з посиланням на МВС.

Як зазначили правоохоронці, на момент скоєння злочину правоохоронець не перебував на роботі та не виконував службових обов’язків.

“На момент події прапорщик Дніпровського РУ ГУМВС Києва знаходився у відпустці та не виконував жлдних службових обов’язків. Пов’язувати замах на вбивство прапорщика із подіями на Майдані чи вул.Грушевського у слідства наразі підстав немає”, — зазначили правоохоронці.

Вони також додали, що у провадження ведеться досудове розслідування, з’ясовується тип та марка зброї, з якої було скоєно постріл, проводиться ряд експертиз.

Нагадаємо, старший прапорщик міліції помер в лікарняному закладі внаслідок вогнепального поранення в грудну клітку, пише e-finance.com.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
скорик н
скорик н
10 лет назад

далі буде…

гость
гость
10 лет назад

Автор гнида, зачем такой заголовок к статье? Стали известны причины? И где в этом шедевральном творении безмозглого барана указаны причины?

Александр Матушевский
Александр Матушевский
10 лет назад

Суки , доведут страну до ручки !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x