Пт. Апр 26th, 2024

Мовлення УТ-1 та Інтера зупинила пожежа в колекторі УкртелекомуПеребої з мовленням телеканалів «Перший національний» та «Інтер» у п’ятницю, 9 травня, сталися через пожежу в колекторі.

Про це Укрінформу повідомило інформоване джерело.

На даний момент «Перший національний» відновив мовлення, а фахівці «Інтера» вирішують проблему.

Нагадаємо, що на УТ- 1 пройдуть теледебати серед кандидатів на пост президента України. У першому раунді 9 травня візьмуть участь кандидати Анатолій Гриценко, Ольга Богомолець та Олександр Клименко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Укртелеком
Укртелеком
9 лет назад

Укртелеком відновлює зв’язок для абонентів після пожежі в колекторі дорожньо-експлуатаційного управління у Києві За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій 9 травня близько 4:30 в Києві по вул. Мельникова, 48 сталася пожежа на відкритій території — в технічному колекторі, який належить КП «Шляхо-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Шевченківського району м.Києва».
У колекторі на ділянці між Київською телевежою і приміщенням Національної телерадіокомпанії України знаходяться силові електричні та оптоволоконні кабелі різних компаній.
Внаслідок пожежі, ушкодження отримав в тому числі і оптоволоконний кабель компанії Укртелеком. Як наслідок, спостерігалися перебої зі зв’язком оператора у деяких абонентів.
Завдяки злагодженій роботі фахівців Укртелекому наслідки пожежі були оперативно ліквідовані.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x