Чт. Мар 28th, 2024

Самопроголошений «прем’єр-міністр» ЛНР Валерій Болотов, який втік у Стаханов, вийшов з короткострокового запою і готується атакувати розташування сил АТО своєю нечисленною армією. Про цю новину повідомляє Преса України.

Бойовик вважає, що українська армія в ході зіткнень з ополченцями понесла великі втрати. Тому бійці «ополчення» самопроголошеної ЛНР мають намір скористатися слабкістю «ворога» і рвуться в бій, щоб нанести важкі удари по силовикам.

«Оборона нашої республіки зміцніла, у нас з’явилася можливість локально атакувати ворога. У цьому напрямку ведеться робота, і я думаю, що незабаром ми відсунемо лінію фронту від наших міст», — заявив Болотов.

Лідер терористів з ЛНР зазначив, що українська армія змінила тактику ведення бою, тепер військовослужбовці уникають лобових зіткнень з бойовиками, а завдають точкових вогневих ударів по місцях розташування бойовиків і застосовують диверсійні операції. Також, підрозділи української армії стали активно окопуватися і створювати довготривалі зміцнення в контрольованих ними населених пунктах і на підступах до окупованих терористами містах.

Болотов все ще сподівається, що український уряд піде на переговори з терористичними організаціями ЛНР і ДНР і прийме всі їхні умови. Однак, керівництво АТО не збирається дослухатися до вимог бандитів і має намір протягом максимально швидкого часу звільнити Донбас від бойовиків.
Нагадаємо, 5 липня Валерій Болотов, втік з Луганська в Стаханов, за його твердженням на «резервну базу» в передмістя Стаханова — селище Ірміно. Після прибуття, Болотов розпорядився зміцнювати позиції в Стаханові, а сам пішов у запій.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x