Ср. Апр 24th, 2024

Громадський активіст, організатор та один із керівників Автомайдана Дмитро Булатов не може брати участь у будь-яких слідчих діях через стан свого здоров’я. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав захисник Булатова адвокат Олександр Мірошник, пише gazeta.ua.

«01.02.2014, я — як адвокат був призначений Дмитру Булатову через Київський міський центр безоплатної вторинної правової допомоги. Для надання своєму підзахисному правової допомоги, 01.02.2014, я приїхав в Клініку «Борис» за адресою м. Київ, пр- т Бажана, 12 — А.
Там я виявив, що мій підзахисний перебуває у відділенні інтенсивної терапії. Беручи до уваги його стан здоров’я, я офіційно заявив слідчому про те, що вважаю неможливим проведення будь-яких слідчих дій за участю мого підзахисного», — повідомив Мірошник.

Крім того він додав, що Дмитра Булатова підозрюють у скоєнні особливо тяжкого злочину. Участь адвоката у даному кримінальному провадженні обов’язкова, а будь-які слідчі дії без адвоката неможливі.

«Зі своєю професійною правовою позицією вважаю необхідним ознайомити громадськість», — додав адвокат.

Нагадаємо, нещодавно один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов зник безвісти. Згодом він знайшовся, однак був дуже сильно побитий. Він розповів, щойого розіп’яли та відрізали частину вуха викрадачі з російським акцентом.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
8 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
ккккк
ккккк
10 лет назад

булатова срочно за рубеж — а то еще правда всплывет

flamingo
flamingo
10 лет назад

НУ И ГДЕ ВИДНЫ ПОРЕЗЫ НА ТЕЛЕ????конечно он не хочет со следствием работать тут же вскроется ИНСЦЕНИРОВКА!!!

Гость
Гость
10 лет назад

Точно, он свое поганое рыло боится казать ментам, бо грим смоется и шо тада казать??? Проститутка!!! Как вы задрали своими спектаклями!!! А зачем вы грохнули армянина и белоруса??? сказка про снайпера с ружжом 12 калибра явно не катит!!! Суки…

Alekseii Alekseev
Alekseii Alekseev
10 лет назад

Да молчали бы уже, позорники, ничего доверить нельзя, инсценировку и то организовать не смогли по человечески, любители, пля.

Александр
Александр
10 лет назад

«Київський міський центр безоплатної вторинної правової допомоги» реклама для Европы и показать плохое финансовое положение бежняжки((( а то что такой «боров» свинью в неделю съедает, то это от голодухи и не хватки денег(((

«щойого розіп’яли та відрізали частину вуха викрадачі з російським акцентом» как быстро трудовые ручки зажили))) о как медицина дошла))) уважение врачам

Жека
Жека
10 лет назад

Сказочки для тех, кто все еще верит в эти избиения и чудесные появления, преуроченные, аккурат к выходным! Сначала у них Ющенка «отруїли», потом Тимошенко спину сорвала, и лечилась туфлями на шпильках, потом армянина с белорусом завалили (не жалко, они же не украинцы), Потом они прятали от следователя записи избиения Черновол, теперь прячут Булатова! Верте-верте, вас еще и не так поиспользуют!

Леон
Леон
10 лет назад
Reply to  Жека

Тебе привет от Яныча из Австрии..его там геи поимели и он доволен..Веришь?

Вегетарианцам..
Вегетарианцам..
10 лет назад

Все комменты написаны 13 ч. назад…Это интересно. Отрабатывают боты ПРовские..

8
0
Would love your thoughts, please comment.x