Вт. Апр 30th, 2024

«Мальчик по вызову» убил и ограбил киевлянинаПристрасть до чоловіків занапастила киянина — його вбили на Подолі. 45-річний чоловік вирішив розважитися: знайшов в інтернеті оголошення, в якому незнайомий молодик пропонував інтимні послуги. 25-річний жиголо приїхав до клієнта, та кохання в них не склалося.
45-річний чоловік у квартирі на Подолі жив не сам. У його товаристві частенько бачили двох хлопців. Певного дня молодші співмешканці подалися до крамниці. А коли повернулися, побачили закривавлене тіло старшого приятеля.
Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:
— На місце виїхала слідчо-оперативна група, було зясовано, що з квартири зникли цінні речі потерпілого, було також знайдено ніж зі слідами крові і чіткими відбитками пальців рук.
Про загиблого сусіди розповідають небагато. Кажуть: був спокійний, не вживав алкоголю. Та мав слабкість до чоловіків.
— Не теї орієнтації, він любив тоже чоловіків, не одної женщині не було, він тут жив три роки, і не одної, хотя б така красавица, як ви, но…
— Спокійне таке воно, тихе таке, ягня ніби якесь, знаєте.
Спочатку правоохоронці запідозрили співмешканців загиблого. Утім, з’ясували — хлопці тут ні до чого. Виявилося, того дня чоловікові закортіло нових розваг. Він знайшов в інтернеті оголошення, в якому інтимні послуги пропонував 25-річний незнайомець. Молодик на виклик приїхав, та після тілесних утіх вирішив пограбувати клієнта. Господар почав чинити опір. Тоді гість схопив ножа й тричі штрикнув ним коханця.
Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:
— Як він пояснює, вбивати він не збирався, він хотів обікрасти і піти, але так сталося, що він не контролював свого стану, як пояснює — впав в агресію і вийшло те, що вийшло.
Вбивця — громадянин Росії. На батьківщині вже кілька разів відсидів за майнові злочини. До Києва з великою сумою грошей подався після останнього ув’язнення. Усе витратив швидко на дівчат і відпочинок. Далі гуляти не було на що, а жага до красивого життя лишилася. Тож і вирішив заробляти оригінальним способом: надавав інтимні послуги чоловікам, після чого їх грабував. Відтепер росіянин у звичному йому товаристві чоловіків буде щонайменше 15 років, пишет ТНТ.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x