Пт. Апр 26th, 2024

У Луганську оголосили про створення штабу з управління всіма силами південного-сходу України - ЗМІ«Народна влада» Луганська оголосила про створення в місті штабу з управління всіма силами південного-сходу країни для координації дій прихильників федералізації. Новостворений орган об’єднає в собі проросійських активістів з Харкова, Луганська, Донецька, Слов’янська, і, може бути, Одеси, передає УНН з посиланням на місцеві ЗМІ.

Як відзначає ЗМІ, якщо раніше всі дії активістів відбувалися спонтанно, то тепер всі вони будуть координуватися з однієї точки. Прихильники федералізації будуть домагатися від київської влади надання російській мові статусу державної, децентралізації влади та свободи вибору депутатів.

На підтвердження останнього пункту сьогодні о 14.00 на головній площі міста пройдуть перші «народні вибори», на яких городяни зможуть самі вибрати депутатів.

Разом з тим, ЗМІ відзначає, що прихильники федералізації також продумали свої подальші кроки щодо досягнення поставлених цілей. Силовий сценарій розвитку подій був відхилений відразу ж — вирішено було піти шляхом мирних переговорів.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
марта
марта
10 лет назад

надо добиваться отсоединения от Украины,она заслужила наконец отделаться от слабоумных!

ISKANDER
ISKANDER
10 лет назад
Reply to  марта

АГА ГОСУДАРСТВО НЕ ОБЕДНЕЕТ!ЦАРЬ ЗНАЕТ ЧТО ДЕЛАЕТ!ЗАБИРАЙТЕ!

марта
марта
10 лет назад
Reply to  ISKANDER

не,царь то путлер,а я спасти страну хочу от у р о д о в.Им то ПР подавай,то Россию,..Упаси боже от таких земляков

3
0
Would love your thoughts, please comment.x