Пт. Апр 26th, 2024

Путін про газовий шантаж: Це взагалі з виборами ніяк не пов'язано Перехід через місяць на авансові платежі за газ з Києвом при несплаті заборгованості перед «Газпромом» не пов’язаний з датою президентських виборів в Україні, що відбудуться у травні, заявив глава російської держави Володимир Путін. У четвер під час «прямої лінії» Путін заявив, що Москва готова «терпіти місяць», але якщо і за наступний місяць ніяких платежів не надійде, то відповідно до контракту РФ перейде на передоплату, повідомляє РІА Новости.

Під час інтерв’ю з Путіним ведучий програми «Вести в суботу» поцікавився, чи не означає це, що президент РФ визнає вибори 25 травня або готує під ці вибори сюрприз. «Це взагалі з виборами ніяк не пов’язано. Ми не пов’язуємо економіку з політичним процесом в Україні.

Ми просто мали отримати 7 квітня цього року гроші за поставлений газ у березні, ми їх не дочекалися, ще раз повторюю, це 525 мільйонів доларів. Нуль… Це, до речі, за найнижчою ціною, з усіма знижками «, — сказав Путін, пише fakty.ictv.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x