Чт. Апр 25th, 2024

Президент Росії Володимир Путін обурений цинізмом української влади, яка, за його інформацією, нахабно порушила умови перемир’я, коли «мирні ополченці» бачили приємні сни.

Путін заявив російським журналістам, що Україна в односторонньому порядку відновила бойові дії в зоні проведення Антитерористичної операції.

«На жаль, те, що ми фіксуємо за допомогою об’єктивних засобів контролю, говорить про те, що бойові дії не припиняються і сьогодні вночі ми побачили досить активну роботу артилерії з української сторони. Я не беруся сказати, хто це робить: чи це регулярна армія, то це так звані збройні формування якихось «правих сил» — але це відбувається», — впевнений Володимир Путін.

Дивно, що президенту Росії ще не доповіли про «візиткiвки Яроша», які були розкидані в місцях потрапляння артилерійських снарядів. Володимир Путін щиро переконаний, що всі сторони конфлікту повинні докласти зусиль для припинення бойових дій. 

Нагадаємо, що Володимир Путін 19 червня провів телефонну розмову з президентом України Петром Порошенком, зажадавши припинити АТО, підтримавши запропонований українським колегою мирний план. 

Після цього 20 червня Порошенко підписав наказ про припинення вогню в зоні АТО на строк до 10:00 27 червня. Паралельно з цим самі чесні політики і дипломати в Кремлі назвали ультиматумом рішення Петра Порошенка про припинення вогню.

Правда, на практиці сторони не виконали умови перемир’я, оскільки активні бої і обстріли позицій тривають досі.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Вор громче всех кричит — «держи вора!»

1
0
Would love your thoughts, please comment.x