Ср. Апр 24th, 2024

Військовослужбовці Збройних Сил України продовжують активно захищати мешканців Дебальцевого від артилерійських ударів російських найманців. Як розповіли представники групи цивільно-військового співробітництва лише вчора з цього міста було евакуйовано кілька сотень мирних громадян, людей літнього віку та дітей.

— Загалом, вдалося вивезти близько 700 осіб, — наголосив керівник групи цивільно-військового співробітництва з позивним «Сокіл». –Колона складалась з автобусів, які надали нам як волонтери, так і підрозділи ДСНС. Під час руху колону охороняли підрозділи Збройних Сил України, та супроводжували мобільні патрулі ДАІ. На щастя бойовики дотримались наших пропозицій і не обстрілювали транспорти з цивільними людьми, які змушені покинути власні домівки через постійні обстріли артилерією адептів «руського міра». Тепер на вимушених біженців чекають спеціально підготовлені для їх проживання домівки та навіть цілі містечка.

Також керівник групи цивільно-військового співробітництва повідомив, що військовослужбовці Збройних Сил України надають допомогу і тим, хто за різних обставин відмовився від евакуації. Кожного дня представники CІМІС обходять бомбосховища, підвали, та інші місця де переховуються громадяни, та розносять питну воду, медикаменти та речі першої необхідності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x