Вт. Апр 16th, 2024

"Ми виходимо за нашу країну, за нашу честь!": Ультрас Динамо підтримають протестувальників на ГрушевськогоВболівальники Ультрас Динамо вирішили підтримати протест євромайданівців на вулиці Грушевського в Києві. Офіційне звернення вболівальників розміщене у групі ВКонтакте, пише gazeta.ua.

«Сьогодні вночі шістки чинної влади вивели на нічні вулиці Києва продажних козлів — «тітушок», метою яких було — бити людей, які підтримують спротив режиму «громадянина януковича», пошкоджувати їх автомобілі і завдавати шкоди місту. Про це відкрито заявляють взяті в полон мерзотники», — йдеться у зверненні вболівальників.

Також учасники групи закликали киян формувати загони самооборони на авто і виходити вночі на підтримку протестуючих.

«Ми виходимо ЗА КИЯН, ЗА НАШЕ МІСТО, ЗА НАШУ КРАЇНУ, ЗА НАШУ ЧЕСТЬ! Тільки для повних ідіотів може залишатися загадкою те, що шістки Януковича кидають на киян нелюдів, готових чинити злочини за брудні гроші режиму. Тільки сліпі, зомбовані ідіоти можуть у це не вірити. Ця ніч стала черговим злочином чинного режиму і його «цапів-шісток». Те, що міліція охороняє державні установи, це — одне. Те, що по столиці України, Великому КИЄВУ вночі ходять натовпи найманих виродків — зовсім інше. Завдання кожного Киянина — підключитися до оборони Києва і захисту його мешканців та їх майна від цих покидьків!», — пишуть ультрас.

Хлопці закликали всі фанатські рухи приєднатись до них, а неповнолітніх не виходити на протест.

«Молодь, ті, кому немає 18 років — не лізьте в це. Краще поспілкуйтеся з батьками, своїми батьками — старшими братами, змалюйте їм ситуацію і нехай вони теж приєднуються, об’єднуються зі своїми друзями. Нехай великі перемоги наших предків надихають кожного з нас!»

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
6 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Александр
Александр
10 лет назад

А, про матч смерти Вы все знаете, ультрас????? И с кем был последний матч команды Старт…… Загляните в Википедию….. Самое смешное, что фашисты не побоялись свои фамилии оставить, а вот у игроков другой команды с кем играл Старт поджилки трусились, так и не знаем фамилий этих ХЕРОЕВ

Ігор
Ігор
10 лет назад

Не було матчу смерті, це міф комуно-фашистів сталіно-фашистів. Хлопці молодці, що проти беркуто-фашистів йдуть!

Oleg Gr
Oleg Gr
10 лет назад

Идиоты

Харьков
Харьков
10 лет назад

У беркута резерв побольше будет… Хотя порыв ребят благородный, но слабо верится, что беркут отступит.

Александр Иринин
Александр Иринин
10 лет назад

Вы, фанаты, лучше бы разобрались с теми, кто испоганил памятник Лобановского. Или вам на это плевать

Егор
Егор
10 лет назад

За победу до конца!Молодцы ребята.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x