Чт. Мар 28th, 2024
Продаж українських товарів за кордон

На спеціальні «українські полиці» закордонних ритейлерів можуть потрапити різноманітні продукти.

Показати Європі та США “смак України” — ціль проекту UcarebyFoodTechShelf, який став містком між українськими виробниками та іноземними ритейлерами. Це особливо важливо саме зараз, коли через повномасштабне вторгнення росії в країні страждає весь продовольчий бізнес, а навколо говорять про «затягування пасків».

Війна надала нам несподівану перевагу, навівши прожектор для світу на все українське. І UCARE може не просто задовольнити цей попит, а й підтримати країну в економічній боротьбі проти агресора. Це приватна ініціатива підприємців FoodTech-сфери, які допомагають налагодити зв’язки з європейськими та американськими ритейлерами для подальшого експортування і розміщення українських товарів на полиці національних та регіональних мереж.

Ucare допомагає вітчизняним виробникам зайти до найбільших мереж по всьому світу, забезпечуючи для них логістику, зберігання товару, маркетинг, перемовини про поставки тощо. На спеціальні «українські полиці» закордонних ритейлерів можуть потрапити різноманітні продукти: від консервації до бакалії та безалкогольних і слабоалкогольних напоїв.

Як продавати товари за кордон з UCARE

Аби стати партнером UCARE, український виробник має відповідати певним умовам. Насамперед, продукція повинна виготовлятися на території України, а якість продукції відповідає нормам ЄС і США. Ну і звісно, потрібно мати достатні виробничі потужності для експорту товару за кордон.

UCARE не є національною програмою, але зважаючи на значимість проєкту,  співпрацює з низкою державних органів. Одним із таких є державне підприємство «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв».

Ініціатива реалізується у партнерстві з CROWE ERFOLG UKRAINE, що входить до десятки найбільших міжнароднихаудиторських мереж, та за підтримки найбільшої агропромислової компанії України – МХП. Комунікаційний партнер проекту PointeRAgency — компанія з ТОП-10 галузі в Україні.

UCARE — це не просто комерційний проєкт, його основний посил — допомогти економіці країни у цей нелегкий період. Частину прибутку буде спрямовано на благодійність та підтримку FoodTech-проєктів в Україні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x