Чт. Мар 28th, 2024

Сьогодні жоден багатоквартирний будинок в столиці не може існувати без засобів обліку води. Водяні лічильники набули масового поширення на початку 2000-х років, коли в Україні стартував тотальний аудит водних ресурсів. Після чого установка лічильників набула широких темпів.

Однак квартирні і будинкові засоби обліку потребують періодичної повірки. Щоб зробити необхідні метрологічні дії, зовсім не обов’язково демонтувати лічильники і розпломбувати їх. Сьогодні повірка лічильників води здійснюється швидко і в максимально стислі терміни. Компанія «Служба повірки лічильників» була створена в 2014 році.

Послуги

Циклічну перевірку лічильників обліку води працівники компанії реалізовують за допомогою сучасного пристрою «Установка проливна АС-П». Паралельно сервіс готовий зробити перевірку теплолічильників, які, проте, повинні бути тоді демонтовані. Надалі можливий монтаж лічильників води і тепла, як і їх абсолютна заміна.

Найважливішим заняттям компанія вважає надання сервісних послуг з повірки та монтажу теплолічильників і водяних лічильників. За всі роки існування «Служба повірки лічильників» перевірила майже 1 млн лічильників. Активним попитом послуга повірки користується у жителів Києва та області.

Всіх співробітників справедливо назвати досвідченими працівниками, які з усією серйозністю підходять до кожного замовлення. У компанії poverka.org.ua в наявності особиста контактна база і центр з надання сервісних послуг, чимале число телефонних ліній, за якими щодня обробляються сотні дзвінків. Для інтернет-користувачів доступні месенджери.

З підсумками перевірки можна ознайомитися на офіційному сайті компанії приблизно через тиждень. При перевірці лічильника необхідна регулярна подача гарячої та холодної води, тому вся сантехніка повинна бути справна. Водяні прилади обліку, які запітніли, пошкоджені або з порушеними пломбами, не обслуговуються.

Правила співробітництва

Щоб здійснити перевірку лічильника води без необхідності його демонтувати, стане в нагоді установка проливний АСП. Саме вона відповідає за фотофіксацію процесів вимірювання, після чого дані шифруються і зберігаються в спеціальному місці для пам’яті. Установка в автоматичному режимі отримує такі відомості:

  • Місце і час проведення повірки.
  • Знімки лічильника, в тому числі в контрольних точках.
  • Обсяг, витрата, температура води.

Фотофіксація істотно скорочує час роботи, оскільки використовується всього лише 30 літрів води. Оскільки усувається людський фактор, то вимірювання виходять максимально точні з достовірними результатами. Технік ні в якому разі не буде впливати на отримані дані, як і видавати документи про водомірів.

Демонтаж лічильника не вимагається. При здійсненні вимірів не порушується і цілісність пломб, тому в опломбування прилади не потребують. Основи нинішньої метрологічної повірки означають, що суворо дотримуються норми наказу від грудня 2016 року, видані Мінекономіки України.

Щоб виконати заявку, потрібно 25-30 робочих днів з моменту її подачі. За добу до візиту оператор зателефонує клієнту і уточнить час прибуття техніка. Зазвичай вибирається двогодинний інтервал між 9 і 11 годинами ранку. Клієнт в кінці роботи отримає акт про проведення перевірки лічильника. Процедура включає в себе такі етапи: установка камери на прилад обліку, підключення проливної установки, вимір свідчень, оформлення акта про виконану роботу.

Ціна повірки в середньому починається від 300 грн. Оплата відбувається через банк протягом трьох діб. Додатково можна замовити і інші послуги, в тому числі по заміні лічильника, встановлення нового. Всі послуги компанії строго сертифіковані, працівники дотримуються державних стандартів і вимог. Центр компанії розташований в Києві, але допустимі заявки і в інших містах.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x