Вт. Апр 23rd, 2024

Українці повинні відзначити 1 травня не на шашликах, а на демонстраціях — “Ліва опозиція”Українці повинні відзначити 1 травня по-європейському — не на шашликах, а на демонстраціях проти звільнень та зростання тарифів. Про це заявляють у соціалістичному об’єднанні “Ліва опозиція”, яке братиме участь у цьогорічній акції до Дня міжнародної солідарності, передає УНН з посиланням на заяву об’єднання.

“Найбільші проблеми України — це наслідок відсутності сильного лівого і профспілкового руху. Перемогу у класовій війні утримують капіталісти: вони перекладають тягар кризи на працівників, звільняють себе від податків і розпалюють конфлікти між громадянами. Припинити це може лише мобілізація трудящих та готовність відстоювати свої інтереси”, — підкреслюють активісти.

“На порядку денному України стоїть звільнення від ярма олігархів, але наш Уряд впроваджує антисоціальні реформи. В умовах політичної кризи, такі кроки закономірно ведуть до розколу країни. Замість того, щоб відмовитись від «жорсткої економії“ нинішній Уряд закликає потерпіти в ім’я лише їм зрозумілих національних інтересів. «Жорстка економія“ мала б розпочатися не з підвищення тарифів та урізання пільг, а з позбавлення олігархів їхніх капіталів”, — зазначають активісти.

При цьому вони зазначають, що військовий конфлікт з Росією вигідний керівництву обох країн: “Капіталісти готові ризикувати життям громадян, аби зміцнити свою владу”.

“Нам потрібен самоврядний соціалізм — пряма демократія з правом відзвиву усіх представників влади та переходом економіки під контроль суспільства”, — проголошують активісти “Лівої опозиції”.

Першотравневий Марш солідарності розпочнеться о 12.00 у парку Т.Шевченка. Серед гасел: “Солідарність замість розколу”, “Справедливість замість грабіжницької економії”.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Ліва опозиція — це зрадники комуняки, які шабашують в Україні на путлерівсько-рашистські вонючі газорублікі !!! Вони вже «повернули» країну народові — злившись у екстазі з ригами здали Крим та південь зі сходом України !!! Головна загроза країни — це навіть не путлер, а комуняки та бюндюки-регіонали !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x