Вт. Апр 23rd, 2024

Відомо, що на прохання прем\’єр-міністра України Арсенія Яценюка надати його країні зброю і боєприпаси, США відповіло відмовою. Напевне саме це і дозволило Володимиру Путіну, Президенту Росії, відчути всю свою могутність та продовжувати свої радикальні і безчинні дії на території своїх прямих і братських сусідів.

В одному з останніх інтерв\’ю Рон Джонсон, сенатор республіканської партії, заявив саме про це. Він також відмітив, що Путіна ніщо не зупинить, якщо навіть Америка не переходить до прямих дій, які змогли б поставити його на місце. Пан Джонсон заявив, що США завжди були лідерами, і саме це давало змогу хоч якось регулювати безпеку у всьому світі. Але за останній час багато чого змінилося. І тепер здається, що вже немає того, хто зміг би стримувати усіх ворожих і радикально настроєних осіб.

Саме цього не вистачає світу натепер, а своїми останніми діями США зайвий раз нагадали про свою нерішучість и поступово втрачені позиції лідера. Але хочеться вірити, що це була така стратегія.

Вже в найближчі дні в Сенаті США відбудуться чергові слухання з приводу ситуації, яка склалася на Україні. Можливо, що саме тут і будуть дані хоч якісь відповіді, і нарешті буде прийняте остаточне рішення, яке дозволить Україні вийти зі свого надзвичайного положення.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x