Пт. Мар 29th, 2024

Росія втратила вплив на людей зі зброєю у південно-східних регіонах України – речник ПутінаПісля трагічних подій в Одесі Росії чи будь-який інший країні фактично буде неможливо вмовити людей на південному сході України до роззброєння через існування прямої загрози їхньому життю. Про це заявив прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, пише radiosvoboda.org.

«Відтепер Росія фактично втратила свій вплив на цих людей, тому що їх неможливо буде вмовити роззброїтися на тлі прямої загрози життя», – сказав Песков.
«В Одесі  спалили заживо беззбройних людей», – зазначив Песков, і додав, що влада у Києві несе відповідальність за те, що сталося.
«Ті, хто кваліфікує київську хунту як законну, також є співучасниками злочинів, що відбулися в Одесі», – сказав Пєсков.

За словами речника російського президента, Володимир Путін висловлює співчуття сім’ям загиблих в Одесі і в цілодобовому режимі отримує інформацію від розвідки про те, що відбувається для напрацювання подальших дій.

2 травня кілька тисяч прихильників єдності України та футбольних фанатів зібралися у центрі Одеси, аби провести марш з прапорами України. Перешкодити їм прийшли кілька сотень проросійськи налаштованих активістів і прихильників Антимайдану з битами та щитами. Зчинилася бійка. Намети і барикади проросійських активістів були розгромлені, їх самих відтіснили до Будинку профспілок, де ті забарикадувалися. Пізніше в приміщенні спалахнула пожежа.
Повідомляється про 37 смертей і 200 людей, які отримали поранення.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x