Вт. Апр 23rd, 2024

Москва сприйматиме Європу серйозно лише після запровадження Євросоюзом нових санкцій щодо Росії за її агресію проти України.

На цьому наголосив у четвер під час конференції у Києві старший науковий співробітник Європейської ради з міжнародних відносин Ендрю Вілсон, передає кореспондент Укрінформу.

«Росія сприйматиме Європу серйозно, якщо Європа піде далі. Поки що санкції не надто далеко зайшли», — сказав Вілсон.

Він додав, що лідери впливових європейських країн заявляють про необхідність введення нових санкцій, «але практика відрізняється від слів».

На думку експерта, Європа поки не дотримується єдиної позиції щодо кризи в Україні. «Спільний знаменник на дуже низькому рівні», — вважає Вілсон.

Він також висловив переконання, що така ситуація пов’язана, зокрема, із засиллям російської пропаганди на Заході. «Потрібно провести кампанії на Заході для спростування путінської пропаганди. Тому що багато з цих міфів кочують півднем Європи, і в них багато хто вірить», — підкреслив експерт.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад

Да что бы Европой ни предпринималось, ее никто и никогда всерьез учитывать не будет — ни Россия, ни США, ни остальной мир. Политич. воли нет, авторитета в мире нет. Сейчас это кучка перепуганных бюргеров, которые вынуждены жаться друг к дружке, боясь, что у них кто-то может отобрать их сытое, полусонное и припудренное существование. А вот летом придут в Европарламент ультраправые из Франции, Голландии, Италии, Греции, Венгрии и Англии, и начнет ЕС рассыпаться, как песок. Уже всех рвёт от насильно навязываемых «европейских ценностей». Не удивительно, что за рамками Европы, даже в Штатах, победитель(ница) Евровидения-2014 вогнал(а) всех в ступор

1
0
Would love your thoughts, please comment.x