Пт. Мар 29th, 2024

Перші плани Російської Федерації передбачали захоплення восьми областей України, проте згодом вони змінилися. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій, передає УНН з посилання на Financial Times.

«Спочатку Росія планувала захопити 8 областей України. Зрозумівши, що зіткнуться з важкими санкціями , які сильно вдарять по їх економіці, а також з відкритим військовим протистоянням , вони змінили стратегію. Було вирішено створити зону дестабілізації, щоб отримати важіль впливу на українське керівництво і тим самим перешкодити інтеграції в ЄС», — сказав він.

За словами очільника РНБО наразі Росія веде гібридну війну проти України, відправляючи диверсантів та перешкоджаючи зближенню України із заходом.

«Росія веде в Україні «гібридну війну»: відправляє туди диверсантів і одночасно чинить перешкоди зближенню Києва з Заходом. Володимир Путін і його оточення вирішили утриматися від прямого військового вторгнення на Україну через страх перед новими санкціями Заходу. Проте вони ведуть війну нового типу, гібридну війну, де армія залякує, а на території противника закидають диверсійні групи спільно з місцевими екстремістами і бандами кримінальників», — резюмував А.Парубій.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Кто с мечоем к нам … — тот со стерхами и улетит !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x