Чт. Апр 18th, 2024

Петро Порошенко

У Сєвєродонецьку, який зараз виконує функції обласного центру Луганської області, президент України Петро Порошенко представив голову Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля і закликав місцеву владу координувати дії з Кабміном і армією.

Порошенко повідомив, що в Донецькій області за його наказом будуються перша, друга та третя лінії оборони, створюється «потужний санітарний захист, щоб не допустити терористів і диверсантів, які б перешкоджали мирному життю українців». Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

Президент наголосив, що має бути все зроблено для того, щоб підготувати українське військо до зими, і закликав до чіткої координації дій військових з місцевою владою та Урядом задля налагодження повноцінного життя на територіях, які постраждали від дій бойовиків.

Президент також звернувся до начальника Генерального штабу генерал-полковника Віктора Муженка з проханням у разі потреби надавати підтримку Г.Москалю та розглянути можливість розміщення в Сєверодонецьку та Лисичанську на постійній основі двох військових бригад.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x