Чт. Апр 25th, 2024
Сьогодні, 5 травня, мало відбутися представлення нового очільника міліції Прикарпаття Сергія Піддубного. Однак під дверима обласного управління МВС на чоловіка чекав БТР із написом «Таксі на Дубно», і ще – сотня місцевих активістів.

Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00).

Таким чином, люди мали намір вкотре продемонструвати місцевій владі, що не погоджуються  із кандидатурою Сергій Піддубного на пост керівника обласного управління МВС. Замість Піддубного до обуреного натовпу підійшли кадровики Міністерства внутрішніх справ. Близько години чоловіки намагались пояснити громаді, що це призначення є цілком чесним. Мовляв, так вирішила конкурсна комісія. Утім консенсусу не знайшли.

Заступник начальника департаменту кадрового забезпечення УМВС Микола Громико заявив: «Правоохоронні органи – структура силова і повинна підпорядковуватись по вертикалі. Вперше за 23 роки призначення керівника міліції проводиться по конкурсній основі. Якщо люди не згодні – ми не нав’язуємо».

Нагадаємо, Міністерство оголосило конкурс на посаду головного міліціонера Прикарпаття. Семеро охочих висловили бажання зайняти крісло керманича обласної міліції. Із них Координаційна рада погодила двох: Василя Христіна та Ярослава Менжелея. Натомість у Міністерстві зупинилися на кандидатурі Сергія Піддубного.

До слова, Сергій Піддубний раніше працював у міліції в Рівному. Втім, Рівненська обласна рада йому двічі висловила недовіру.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x