Пт. Апр 19th, 2024

На території України, фактично, йде неоголошена війна – ОмбудсманУ зверненні до громадян України Уповноважений з прав людини Валерія Лутковська наголосила, що на території України, «фактично, йде неоголошена війна», повідомляє УНН.

«Сьогодні Україна переживає новий етап випробувань. Відстоявши своє право на демократичне майбутнє, сплативши за це кров’ю своїх синів, наша держава зіткнулася зі страшною зовнішньої загрозою, яка має на меті змінити долю нашої країни, позбавити її незалежності заради геополітичних інтересів лідерів сусідньої держави. На нашій території фактично йде неоголошена війна, в якій гинуть наші громадяни. При цьому ворог намагається послабити Україну зсередини, вживає надзвичайних інформаційних, політичних та військових зусиль для розв’язання громадянської війни. Вчора в Одесі відбулися жахливі поді – загинули десятки громадян України. Висловлюю глибокі співчуття родинам та близьким загиблих осіб у зв’язку із їх непоправною втратою», — наголосила В.Лутковська.

«Водночас, я звертаюсь до кожного українця: зараз перед загрозою прямої агресії ми маємо об’єднатись заради права самостійно визначати майбутнє нашої держави. Розпалюючи внутрішню ворожнечу, ми лише граємо на користь тих, хто не визнає нашого права на самовизначення та право бути господарем на своїй землі. В ім’я майбутнього нашої країни і майбутнього наших дітей ми не можемо дозволити собі стати жертвами цинічних маніпуляцій, що ведуть до розколу та розбрату, знищуючи нашу державу. Історія підтверджує: на братній крові будують тиранії, а не демократію. Відтак єднаймось в ім’я нашого спільного демократичного майбутнього», — йдеться у зверненні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x