Сб. Апр 20th, 2024

Криваві події в Одесі планувалися разом із диверсіями на сході України, - ЧеботарЗаступник Міністра внутрішніх справ України повідомив, що 10 осіб виявили бажання співпрацювати зі слідством по трагедії, яка сталася на початку травня цього року в Одесі. За його словами, громадськість продовжує турбувати це питання. Наразі триває процес розслідування, продовжуються резонансні затримання, повідомилиУНН в УЗГ МВС України.

«На сьогоднішній день можу констатувати про те, що 10 осіб, а сьогодні, напевно, вже й більше, виявили бажання співпрацювати зі слідством. Вони підтверджують те, що екстремісти дійсно готували цю операцію з метою дестабілізації ситуації в Одеській області», – підкреслив Сергій Чеботар.

Він зазначив, що на сьогоднішній день працює слідство, а правоохоронці знову затримують тих осіб, які своїми діями порушували правопорядок і робили все, аби дестабілізувати ситуацію в регіоні.

«Як факт, це призвело до загибелі такої кількості людей», – наголосив заступник глави МВС.

За його словами, є підстави вважати, що в Одесі діяла спеціально організована злочинна група екстремістів. Події в Одеській області були сплановані і розвивалися паралельно з подіями на Сході України. Метою дій зловмисників була дестабілізація ситуації в Одесі, яка є дуже важливим форпостом на Півдні України.

«У зв’язку з цим я хотів би сказати, що працюють всі служби, в тому числі – направляються додаткові сили з Києва для того, щоб прискорити розгляд цього питання. Щоб громадськість як Одеси, так і всієї України знала, хто і що зробив для того, щоб сталася ця біда», – зазначив Сергій Чеботар.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
12765867979
12765867979
9 лет назад

Хотя бы одно слово правды!Сепаратисты,руки Москвы,террористы…Крым ушёл.Донбасс тоже.А они всё врут….Интересно кто уйдёт следующий? В прогрессировании процесса сомнений нет…

фенікс
фенікс
9 лет назад

Правда всегда ОДНА. Так сказад фараон. Он был очень умен. И за это его называли — ТУТАНХАМОН !!! А не злобный карлик пу.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x