Чт. Апр 25th, 2024

Інавгурація новообраного Президента України може відбутися вже 2-3 червня, тобто на декілька днів раніше, ніж планувалося раніше. Для цього народний депутат від «УДАРу» Сергій Каплін підготував відповідні зміни до законодавства. Він сподівається, що за відповідне рішення вже завтра можуть проголосувати в Парламенті, передає УНН з посиланням  на прес-службу політика.

«Ми не повинні відкладати інавгурацію. Я ініціював зміни до законодавства, які дадуть можливість провести інавгурацію Президента вже 2-3 червня. Раніше між оголошенням офіційних результатів виборів і вступом у повноваження мало відбутися 10 днів. Сьогодні ми не можемо чекати так довго. Ми отримали сигнал від народу, який проголосував за єдиного кандидата в першому турі. Тому тепер справа за Верховною Радою», — заявив Сергій Каплін.

Народний депутат також повідомив, що в Донбасі готуються масштабні провоказії. Зокрема є інформація про підрив заводу «Азот» у Сєвєродонецьку. Окрім цього формуються нові військові загони сепаратистів, в тому числі і снайперські. Тому треба ввести в Донецькій і Луганській областях військовий стан.

«Зараз робиться все, щоб зробити життя в регіоні неможливим. 60% підприємств вже призупинили свою роботу. Можемо лише уявити, що може бути за кілька місяців. Тому треба оперативно діяти», — підкреслив Сергій Каплін.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x