Вт. Апр 23rd, 2024

Філіп Брідлав: Путін не буде вводити війська в УкраїнуЗа словами командувача військами НАТО у Європі Філіпа Брідлава, президента РФ Володимира Путіна влаштовує ситуація на Сході Україні та він не потребує введення військ в Україну

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт Атлантичної Ради США.

«Президент Росії Володимир Путін здатний анексувати частини України просто шляхом заохочення безладів серед проросійських сил всередині країни», — сказав генерал Філіп Брідлав, командувач силами США і НАТО у Європі.

За словами Брідлава, півтора, два тижні тому, він би поставив військове вторгнення у якості найбільш ймовірного результату подій в Україні.

«Тепер, я все ще не знімаю таку можливість з порядку денного — (Путін ) все ще може використовувати її, його сили найближчим часом готові зробити це, але він може бути в змозі виконати свої завдання завдяки простим безладам, що його війська зараз роблять у східній Україні».

У той час як Росія це заперечує, Брідлав погоджується із заворушеннями в Україні , «що ними абсолютно точно керують уповноважені з Росії» . Якщо Путін продовжить добиватися успіху у розпалюванні заворушень і «розпалюванні недовіри до уряду Києва», сказав Брідлав , «Путін … не буде перетинати кордон регулярними військами».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x