Чт. Апр 25th, 2024

Балога: Скоро маски будуть зняті і всі, побачать, хто є союзником Путіна в УкраїніЗа словами політика, це будуть ті сили, які виступатимуть за перенесення виборів президента на інший термін.

«Росія уже прямим текстом, на офіційному рівні хоче перенести вибори президента України «до стабілізації ситуації», яку сама ж дестабілізує. Це говорить про те, що уже скоро маски будуть зняті і всі, для кого це досі залишається таємницею, побачать хто є союзником ВВП в Україні», — зазначив народний депутат.

«Вибори влаштовують усіх, окрім тих, хто знає, що програє, але будь-що намагається втримати владу і продовжити одноосібно керувати державою. Тому, якщо хтось в Україні говорить про зрив, або перенесення голосування – він діє в інтересах сусідньої держави. Це повинні розуміти в Європі і в США. Зараз питання номер один – це зробити вибори можливими, бо йдеться не про персоналії, чи боротьбу ідей, а насамперед про збереження України як держави», — підкреслив Віктор Балога, пише mukachevo.net.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
студент
студент
9 лет назад

Я догадываюсь, кого он имеет в виду. Мне эта личность тоже не нравится.

хупин пуй
хупин пуй
9 лет назад

Зэчку гэть!!! Сделаем ей сюрприз: выборы в один тур, Порошенко 65%! Да будет Так! Так! Так!

Игорь
Игорь
9 лет назад

информационная война — это страшно. Особенно, когда журналисты становятся заказными продажными проститутками, которым безразлично на кого гадить, и совесть не мучит, когда подтасовываются «факты». Главное для таких писяк — гонорар. Это сепаратисты и диверсанты, которые подрывают страну изнутри. жуй-налисты вашего сайта систематически «мочат» Тимошенко Чье мнение вы цитируете? кто не помнит балогу и не помнит его подрывной деятельности при ющенко-порошенко? такие статьи — большой минус вашему сайту!!!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x